Варненската софтуерна компания Wollow отново е сред лидерите в софтуерния бранш за страната

Казано с прости думи, Wollow решава проблеми в различни работещи бизнеси! 
Варненската софтуерна компания Wollow отново е сред лидерите в софтуерния бранш за страната

За втора поредна година, варненската софтуерна компания Wollow е сред лидерите в софтуерния бранш за страната, според класация на един от водещите световни рейтингови сайтове TechBehemoths базиран в Берлин. Подобни класации според някои специалисти са ненадеждни и манипулирани, особено когато става дума за платени публиакции, но истината е, че има няколко сериозни и некомпроментирани платформи, които се ползват от различни видове потребители. 

Защо е важно да се следят оценките в международни платформи за дадена компания?

  1. Ако търсите изпълнител или подизпълнител за ваш софтуерен проект, това би ви помогнало да направите един доста логичен подбор на партньор, базиран на история, оценка, квалификация и не на последно място - физическа локация. Разполага ли компанията с доказана история от над 10 години и разполага ли с физически офис за екипа си, това е отлична основа за допълнителна проверка относно квалификацията, големина на екипа и ценовите параметри.
  2. Ако сте софтуерна компания, това е идеалното място да проверите актуалната конкуренция, тенденциите в сферата, да получите детайлна перспектива за себе си, в каква посока трябва да подобрите или развиете своя потенциал.
  3. За дигитални или маркетингови агенции това е перфектното място да потърсите свой партньор за определени услуги и да обогатите своето портфолио.

 

Как Wollow съумява да изпревари своите конкуренти и с какво е по-различна? Формулата е е много проста, но изисква перфектно ниво на квалификация.

  • Компанията има история - над 13 години работи с клиенти от цял свят по множество проекти с различна сложност и обем.
  • Екипът е сравнително малък, но с огромен опит(над 8 години работен опит е средна стойност на програмистите в екипа)
  • Опит в изграждане на различни по обем проекти от нулата, както и в надграждане на външни проекти
  • Консервативен подход в избор на технологии(ползват малко на брой технологии, но ги познават отлично и има високо ниво на експертност)
  • Перфектна поддръжка и консултиране преди, по време и след края на проекта - 40% от клиентите работят с тях над 8-9 години
  • Доволният клиент води нов клиент, това е ключа към стабилния бизнес и устойчивостта му в перспектива. 

Всеки който е запознат с ИТ сектора отвътре, знае колко спекулативни компании и агенции има, а те за жалост отнемат от доверието и на стабилните фирми.

С какво Wollow е по-различна от конкурентите си?

Разработва качествени софтуерни решения за различни бизнеси и отрасли, които добавят стойност, автоматизират процеси, свеждат процента на техническите човешки грешки до минимум, а оптимизираните процеси редуцират човешкият ресурс, който е скъп и рисков. 

Казано с прости думи, Wollow решава проблеми в различни работещи бизнеси! 

Компании които акумулират печалби, имат визия, планиране и бюджети за развитие, инвестират в свои специализирани софтуерни решения, които им дават превъзходство в перспектива пред конкурентите им. Ето с това Wollow е по-различна от другите, защото дава решение и сигурност, а това в динамичния пазар е чисто злато.

Wollow и МУ-Варна сключиха договор за партньорство по Магистърската програма „Трансфер на технологии и иновации във фармацията".

С оглед на написаното по-горе в статията, никак не е изнанадващо, че категориите в които е отличена варненската софтуерна компания са Custom Software Development и Web Development, точно отговарящи на профила на услугите и продуктите които тя предлага.

Изкуственият интелект превзема голям процент от нискоквалифицирания софтуерен пазар, но истинското и качествено профрамиране на специализирани решения ще си остане оазиса за тези, които обичат "тишината на парите".