Покана за форум "Кариери" 2023 в ИУ - Варна

Форум „Кариери“ ще се проведе в периода 27 – 30 март 2023 г. в основната сграда на Икономически университет – Варна, ет.1, Студентска улица.
Покана за форум "Кариери" 2023 в ИУ - Варна

Имаме удоволствието да Ви поканим на единадесетото издание на форум „Кариери“ 2023 г., организиран от Икономически университет – Варна. Форум „Кариери“ ще се проведе в периода 27 – 30 март 2023 г. в основната сграда на Икономически университет – Варна, ет.1, Студентска улица.

Очакваме Вашата регистрация на уебсайта на събитието: http://forumkarieri.ue-varna.bg/ до 13 март 2023 г.

Там ще откриете повече информация относно условията за участие и програмата.

Форум “Кариери” се наложи като едно от най-успешните събития, които събират на едно място фирми от различни браншове, с цел предлагане на студентите на възможности за стаж и/или работа, а на работодателите - високо подготвени млади специалисти в областта на икономиката, управлението, информационните технологии и туризма.

Фокус на кариерните събития през последните години е предварителната подготовка на студентите за явяването им пред работодателите и за стартиране на собствен бизнес, с което вярваме, че заедно ще допринесем за подобряване на предприемаческата среда в регионален план. Към Център “Кариери, предприемачество и маркетинг” беше създаден UEVA - предприемачески акселератор, който подпомага студентите при  разработването на бизнес идеи с ментори от бизнеса.

Възпитаниците на ИУ-Варна имаха възможност да участват във формати за умения - Digital Force week, мастър класове, семинари за разработване на LinkedIn профили и други допълнителни инициативи. Към Икономически университет – Варна беше открит Дълбоко технологичен иновационен порт Варна (Varna Deep Tech Innovation Port) с основната цел  инициативата  да превърне Варна в притегателен център за създаване и внедряване на дълбоко технологични иновации, които да спомагат за подобряването на социално-икономическото развитие на региона, България и Европа.