Приложението на Уника Живот MedUNIQA празнува 3 години

От 29.03.2023 Уника Живот подарява 300 безплатни онлайн медицински консултации
Приложението на Уника Живот MedUNIQA празнува 3 години
източник: ЗК Уника Живот АД

Имаме удоволствието да Ви информираме, че от 29.03.2023 г. стартира комуникационна кампания по повод рождения ден на нашето приложение – MedUNIQA. 

MedUNIQA празнува 3 години и подарява 300 безплатни онлайн консултации.

За четвърта поредна година UNIQA България провежда своята информационна програма с фокус върху здравната профилактика и превенцията

По традиция и през тази година UNIQA България предоставя безплатни онлайн консултации с медицински специалисти. Всеки желаещ може да извърши онлайн консултация с предпочитан специалист чрез приложението MedUNIQA през „Онлайн консултация“.

Търсещите медицински съвет могат да избират между 11 специалности и над 150 лекари и специалисти в различни области, доказани професионалисти, доценти и професори.

В рамките на кампанията всеки желаещ може да заяви медицинска онлайн консултация със специалист до 14 април или до изчерпване на 300 броя безплатни онлайн консултации.*

MedUNIQA е с дизайн и функционалности, които допринасят за по-доброто клиентско изживяване и правят грижата за нашето здраве и на любимите ни хора още по-достъпна. 

Моята дигитална здравна картае най-често ползваният инструмент от здравно застрахованите лица, тъй като чрез нея са на разположение всички услуги по здравната им застраховка - Запис на час за преглед; Възстановяване на разходи и др.

Сред предпочитаните функционалности от потребителите са и Сравнение на цената на лекарства. Интеграцията на MedUNIQA с Aptechko.bg предоставя възможност на потребителите на приложението да търсят наличност на лекарство и най-ниски цени към настоящия момент, онлайн и в най-близките до тях аптеки. 

Моите здравни документи  е  специално пространство в потребителския профил, където клиентите могат да съхраняват важна за тях медицинска документация на едно място – здравни сертификати; амбулаторни листове; рецепти; финансови документи и др.

За англоговорящите клиенти приложението е с английската версия, чрез която те могат да ползват всички функционалности, а при извършване на „Онлайн консултация“ имат възможност да избират специалисти, които консултират на съответния език.

Уеб приложението MedUNIQA предлага възможност за консултация в рамките на 24 часа от денонощието, 7 дни в седмицата. Потребителите могат да се запознаят с биографията и рейтинга на лекарите, консултиращи в специалностите "Акушер-гинекология и бременност", "Вътрешни болести и COVID-19", "Гастроентерология", "Дерматология", "Ендокринология", "Ортопедия", "Очни болести", "Педиатрия и COVID-19", "Психология", "Урология" и "Хранене и диетика".

*Кампанията с безплатни онлайн медицински консултации е активна от 29 март до 14 април или до изчерпване на 300 броя безплатни консултации преди тази дата.  След изчерпване на безплатните консултации приложението ще бъде достъпно за всички при регулярните условия, като онлайн консултациите на потребители със здравни застраховки "УНИКА за нашето здраве" и „Комфорт Мед“ ще се покриват от полицата им в рамките на покритието и лимита, както и разходи за лекарства и изследвания, назначени при онлайн консултация до 50,00 лв.,  при наличие на съответния пакет.