Според списъка на списание Fortune за 2023 г. МетЛайф е 100-те най-добри компании за работа

В проучването 90% от служителите на МетЛайф са споделили, че са горди да кажат на другите, че работят в МетЛайф
Според списъка на списание Fortune за 2023 г. МетЛайф е 100-те най-добри компании за работа
Източник: Метлайф

Според списъка на списание Fortune за 2023 г. МетЛайф е част от 100-те най-добри компании за работа. Годишният списък се изготвя от Great Place to Work, използвайки собствената му методология For All™ и отличава компаниите, които неуморно се стремят към по-добър работен опит за всеки служител.

В MetLife сме отдадени да създаваме и поддържаме работно място, където всеки е изслушван, ценен и изпитва чувство на принадлвжност. Нашите колеги тези, които създават точно такава култура в МетЛайф всеки ден. Горди сме да бъдем признати и да останем непоколебими в нашия фокус върху изграждането на целенасочена и приобщаваща култура, където всеки служител може да разгърне пълния си потенциал.

, каза президентът и главен изпълнителен директор на МетЛайф - Мишел Халаф.

За да създаде списъка за 2023 г., Great Place to Work са проучили и анализирали отзивите от над половин милион служители от Great Place To Work Certified™ компании за културата на организацията, включително ключовите поведения, които водят до доверие в ръководството, връзка с колегите и лоялност към компанията.

В проучването 90% от служителите на МетЛайф са споделили, че са горди да кажат на другите, че работят в МетЛайф. В допълнение, 85% смятат МетЛайф за чудесно място за работа, в сравнение с 57% в типична Американска компания.

Компаниите също са изпратили изложения, описващи усилията си да предложат иновативна подкрепа за служителите, които бяха сравнени с отговорите от проучването на служителите. Всички компании, получили място в списъка, гарантират положителни резултати за служителите, независимо от тяхната длъжност, раса, пол, сексуална ориентация, произход, статус на работа или друг демографски идентификатор.

Допълнителна информация за списъка на 100-те най-добри компании за работа за 2023 г. са налични на уебсайта на списание Fortune.