„Лев Инс“ АД презентира комплексни застрахователни решения за българските земеделци

„Лев Инс“ АД представя комплексни застрахователни решения за българските земеделци на БАТА АГРО
„Лев Инс“ АД презентира комплексни застрахователни решения за българските земеделци
Източник: Аctualno.com

„Лев Инс“ АД ще бъде единствената застрахователна компания, която ще вземе участие в петнадесетото издание на международното специализирано изложение БАТА АГРО.

От 15-ти до 19-ти май на Летище Стара Загора лидерът в застрахователния сектор ще представи своите комплексни решения за българските земеделци. Те осигуряват всеки компонент от стопанството, спрямо индивидуалните нужди на фермерите - застраховка на машини, селскостопански застраховки, имуществени застраховки на оранжерии, складове, административни, производствени и помощни сгради, кибер застраховки и дигитализирани системи за управление на производството.

Посетителите на изложението ще имат възможността да получат персонални консултации за цялостното застрахователно обезпечение на своя бизнес от експерт с повече от 15 години опит в сферата на земеделието – ръководител на направление „Селскостопанско застраховане“ на ЗК ,,Лев Инс“ АД - инж. агр. Юксел Касаб. 

БАТА Агро се организира от Българската асоциация на търговците на агротехника и ще представи 197 фирми от България, Европа, Китай, Индия и Аржентина на повече от 34 000 кв.м. нетна изложбена площ.