"Еко Фарм - 2005" вече е "Джени Ово" ЕООД

Ферма за производство на кокоши яйца за консумация, ярки за стокови носачки и фуражи за носачки
"Еко Фарм - 2005" вече е "Джени Ово" ЕООД
Източник: "Джени Ово" ЕООД

Началото на нашата високо технологична и екологична ферма за производство на яйца за консумация поставихме през 2006 год. Фермата ни се намира близо до гр. Сливен в землището на с. Панаретовци. Оборудвахме я с най- модерни съоръжения за отглеждане на стокови носачки отговарящи на всички изисквания на ЕС за хуманно отглеждане на носачки.

Осигуряването на нужният комфорт на нашите носачки и заедно с качествения комбиниран фураж, който сами произвеждаме, гарантираме постоянно високо качество на яйцата за консумация ”Джени”. Утвърдихме се като един от водещите производители на пресни яйца за консумация в България, и продължаваме нашето успешно развитие.
Благодарение на внедрената от нас система за управление на качеството IFS Food Version 7, можете винаги да разчитате на най-високо качество и безопасност на нашите продукти.

Пресни кокоши яйца за консумация

”Джени Ово” ЕООД предлага висококачествени яйца под търговската марка ”Джени”, сортирани и опаковани в съответствие със западноевропейските стандарти. Всички дейности от производството на яйца до доставката им в супермаркета е под непрекъснат контрол на качеството. Най- високото качество на близо 350 000 броя яйца дневно, гарантираме чрез:

  • Изхранване на птиците с висококачествени комбинирани фуражи отговарящи на изискванията на Добрите Производствени Практики.
  •  Отглеждане на птиците в най-модерно и съвременно стопанство съобразено и отговарящо на всички изисквания за хуманно отглеждане на стокови носачки.
  •  Ежедневно събиране, окачествяване, сортиране, маркиране и опаковане. Използваме последно поколение сортировъчна машина ”Staalkat” с капацитет 54 000 яйца на час, снабдена с електронен овоскоп, кръвдетектор. Сертификат IFS Food за прилагане на най-добрите практики.
  • На нашите клиенти предлагаме пресни яйца от клас “А” с размери: S, M, L, XL, в опаковки на яйца от 6, 10, 18, 180 броя, както и на палети по 9 000 и 10 800бр.

Ярки за стокови носачки

От средата на 2018 година, със завършване на вторият етап от нашата ферма за подрастващи носачки, тя достигна капацитет от 200 000 броя подрастващи носачки. Този производствен център работи както за нуждите на нашата яйцеферма, така и за други ферми желаещи да закупят качествени подрастващи носачки. Можем да осигурим еднократно количество от 100 000 бройки ярки на една възраст. Предлагаме носачки от породата ISA BROWN, доказала се като високо ефективна – максимално количества яйца при умерена консумация на фуражи.

Еднодневните пилета закупуваме от доказаният чешки производител Integra, A.S., компания на световната група Hendrix Genetics – гаранция за високото качество на хибрида. В периода на подрастване, до навършване на 16 седмична възраст, прилагаме пълна ваксинационна програма, с която осигуряваме висока преживяемост и продуктивност на птиците.
Свържете се с нас за да получите информация за този продукт.

Фуражи за носачки

Високото качество на нашите продукти се дължи и на произвежданият от нас фураж. Използваме само добре подбрани качествени зърна и хранителни добавки, осигуряващи добро здраве на нашите кокошки и екологични яйца.

Фуражното ни производство е с капацитет 8 тона/час, като освен за нашите нужди, можем да предложим същото качество фуражни смески на нашите клиенти.

Производствената база разполага със силозно стопанство за съхранение на зърнени култури за продължителен срок, при запазване на добрите им качества.