Смарт часовниците Huawei Watch 4 Pro и Watch 4 се предлагат в комплект с безжични слушалки от А1

Първите 250 клиенти, закупили Huawei Watch 4 Pro или Watch 4, ще го получат в комплект с безжични слушалки Huawei FreeBuds 5i
Смарт часовниците Huawei Watch 4 Pro и Watch 4 се предлагат в комплект с безжични слушалки от А1
Източник: A1

Специална изненада за любителите на смарт часовниците подготвиха Huawei и A1. Първите 250 клиенти, които закупят някой от вариантите на Huawei Watch 4 Pro и Watch 4 до 2 юли, ще го получат в комплект с безжични слушалки Huawei FreeBuds 5i в син цвят.

Huawei Watch 4 Pro има 1,5-инчов LTPO AMOLED дисплей и 48 мм корпус. Моделът се предлага в две версии – с тъмнокафява кожена каишка и с верижка от специална титаниева сплав - TC4, която е 3 пъти по-здрава в сравнение със стандартните титаниеви сплави. Теглото и дебелината са намалени с около 10% спрямо предишното поколение на марката.

По-малкият модел Huawei Watch 4 има 46 мм стоманен корпус и черна каишка. Всички модели от серията Watch 4 Pro и Watch 4 са водоустойчиви и могат да издържат потапяне на до 30 метра дълбочина, предлагат Always on Display и нови циферблати с планетите от Слънчевата система.

Часовниците могат да проследят над 100 вида тренировки и поддържат измерване на редица здравни показатели като пулс, насищане на кислород в кръвта, нивата на стрес, температура на кожата, ЕКГ и индекс на артериалната твърдост, който показва степента на втърдяване на артериите. Нова добавка е едноминутен здравен преглед, който комбинира данни за седем различни здравни показателя.

Часовниците от серията Watch 4 Pro разполагат с eSIM и възможност за 4G връзка, такa че може да се ползват за комуникация и без смартфон. Батерията на Watch 4 стига за 3 дни при типична употреба, а при Watch 4 Pro се увеличава до 4,5 дни. В режим на пестене на енергия времето се удължава до 14 дни за Watch 4 и до 21 дни за Watch 4 Pro.

Цената на Huawei Watch 4 започва от 17,99 лева на месец или 369,99 лева в брой с план Unlimited Ultra, Huawei Watch 4 Pro Dark Brown е наличен за 27,99 лева на месец или 579,99 лева в брой, а цената за Huawei Watch 4 Pro Titanium е 35,99 лева на месец или 729,99 лева в брой със същия план. Първите 250 човека, които закупят някой от моделите до 2 юли, ще го получат в комплект с безжични слушалки Huawei FreeBuds 5i в син цвят.