Innowave Summit се завръща във Варна за своето 7-мо издание!

Организаторите ще наградят най-иновативните медии, организации и фирми в различни сектори и сфери на бизнеса като Маркетинг, Онлайн търговия, Стартъп, Изкуствен интелект, Технологии и други.
Innowave Summit се завръща във Варна за своето 7-мо издание!
Източник: Innowave Summit

На 17 и 18 ноември в Дворец на културата и спорта - Варна, едни от най-големите имена в сферата на Маркетинга, Онлайн търговията, Изкуствения интелект, Бизнес развитието и Иновациите, ще споделят практически опит и ценни съвети пред над 5000 посетители.


На сцената на една от най-успешните и големи технологични конференции в Югоизточна Европа, ще се качат имена като Андрю-Уелд Муур - Директор “Продажби” към Meta / Facebook, Карлос Канту - Главен маркетингов директор във Freepik, Декс Бартон - Директор Маркетинг и Комуникации в DeepMind, компания на Google, Матю Крос - Съветник на Робърт Киосаки и Тони Робинс и още много други!


Ще бъдат разположени 7 ЕКСПО зони с над 120 щанда на едни от най-големите технологични компании в Европа и света.


Като част от събитието, организаторите ще наградят най-иновативните медии, организации и фирми в различни сектори и сфери на бизнеса като Маркетинг, Онлайн търговия, Стартъп, Изкуствен интелект, Технологии и други.


Спестете до 65% от цената и вземете своя Super Early Bird билет тук:  ТУК


Вижте първите обявени лектори: www.innowavesummit.com/home-en/