Телекомуникационна Компания Варна (TCV)

TCV е оператор с дългогодишен опит в предоставянето на интегрирани телекомуникационни решения за частни и бизнес потребители
Телекомуникационна Компания Варна (TCV)
Източник: TCV

Телекомуникационна Компания Варна (TCV) е оператор с дългогодишен опит в предоставянето на интегрирани телекомуникационни решения за частни и бизнес потребители. Освен, че е утвърден доставчик на телевизия и интернет, TCV предлага широка гама от телекомуникационни услуги и бизнес решения, включително мобилна и фиксирана телефония, разработване на бизнес софтуери, мултимедийни услуги и ИТ решения, видео наблюдение и GPS услуги за проследяване. Стремим се максимално да улесняваме своите потребители, като им даваме възможноста да получават всички необходими услуги от един единствен доставчик. Помагаме на клиентите си да взимат информирани решения и предлагаме персонализирани услуги, отговарящи на техните специфични нужди и интереси. Затова за нас е от изключително значение да разбираме поведението и очакванията на своите клиенти. 

Нашите цели

Търговската марка на компанията отразява стремежът ѝ да предоставя на потребителите си по-качествени услуги чрез ефективни решения, иновативно мислене, динамично развитие, коректни взаимоотношения и вдъхновяващи предложения. По този начин ние вярваме, че ще изградим честни и стабилни партньорски взаимоотношения между нас и нашите клиенти. Компанията работи усилено, за да допринесе за развитието на конкурентна и стабилна бизнес среда на телекомуникационния пазар. През годините, TCV инвестира сериозни средства в подобрения на инфраструктурата си, разгръщайки потенциала на напълно интерактивната оптична мрежа. 

История

Телекомуникационна Компания Варна разполага с най-голямата собствена подземна оптична мрежа във Варна и се гордее с над 20 годишен опит в изграждането на електронно съобщителни мрежи. Ние сме първата компания наложила 4 Play решание предлагайки на своите клиенти едновременно Интернет, фиксиран телефон, цифрова телевизия и мобилна гласова услуга. Компанията се стреми да e новатор в конвергираните телекомуникационни решения,разработени и съобразени изцяло с конкретните нужди на потребителите.

Нашето кредо

Ние вярваме, че бързата реакция, коректното отношение, честният и позитивен подход към клиента са ключът към успеха. Стремим се да отговаряме на Вашите потребности, като разработваме индивидуални решения отговарящи на конкретните Ви нужди. Нашите специалисти работят активно по разработката и прилагането на най-съвременните високотехнологични решения. Екипът ни е изключително мотивиран да преодолява силната конкурентна среда и да постига отлични резултати.

Ние сме По-добрият и Правилен избор