Летище Пловдив с полети в 90 дестинации от Турция

За първи път с полет от Пловдив може да се посети третият по големина град в Турция - Измир.
Летище Пловдив с полети в 90 дестинации от Турция
Източник: Травел Нюз

За първи път с полет от Пловдив може да се посети третият по големина град в Турция – Измир. Досега пътуването с автомобил отнемаше над 10 часа и често се удължаваше заради опашки на сухопътната граница. От този сезон градът може да се стигне със самолет за по-малко от три часа, съобщават от пловдивското летище. 

Справка в сайта на авиокомпания Pegasus Airlines показва, че цените на билет за полет до Измир е 79 евро. 

Други атрактивни туристически дестинации в Турция, до които Pegasus лети от Пловдив с прикачване в Истанбул са Кападокия, Даламан, Анталия, Бодрум, Мармарис. Полетите правят лесно достъпни за любителите на пътешествия много нови дестинации.

Полети има още до Хургада, Шарм ел-Шейх, Тел Авив, Дубай, Бейрут, Барселона, както и до много европейски столици като Амстердам, Рим, Виена, Осло, Прага, Атина, Белград. Полетите правят лесно достъпни за любителите на пътешествия много нови локации.

Благодарение на директната авиолиния от летище Пловдив през летище Сабиха Гьокчен имаме възможност за връзки с 90 международни дестинации. 

Без значение дали сте планирали пролетно преживяване или лятна фиеста, пътувайки до желаната дестинация с полетите на Pegasus Airlines, ще се насладите не само на живописни и красиви гледки, приключенски изживявания и специални моменти, но и на комфорт и естетика, присъщи на авиокомпанията.

От 2018 година Pegasus възприе мотото "Твоята цифрова авиокомпания“ и управлява мрежа от 129 дестинации в 48 държави, включително 36 вътрешни дестинации в Турция и 90 международни дестинации; извършва свързващи полети между Турция и Европа, Северна Африка, Близкия изток, Русия и Централна Азия през летище Сабиха Гьокчен в Истанбул. Pegasus продължава да предлага цифрови технологии за подобряване на изживяването при пътуване.

Билети може да закупите директно от сайта на авиокомпанията или в мобилното приложение.