Вече и количка в онлайн магазина за бижутерийно злато - "Корект Голд"

В близко бъдеще планираме да предложим на нашите клиенти и продажба на златни артикули на изплащане с TBI
Вече и количка в онлайн магазина за бижутерийно злато - "Корект Голд"
Източник: Корект Голд

Пазарът за бижута е неограничен, но когато говорим за златна бижутерия, изборът на търговец в онлайн продажбите отдавна се е оформил в посока на Корект Голд. След близо 2 години интензивна работа на онлайн магазина, където умишлено беше ограничена покупка на един продукт в продажба, обема на продажбите и товарителниците вече налага процеса да се оптимизира.

Коретното отношение на търговеца към клиентите, както и качествената стока на конкурентни цени, трайно увеличава обема на потребителите и продажбите, а това задължава да се инвестира и в технологии и автоматизация на процесите.

Следвайки представите си за търговия на златни накити, в началото изработихме базов онлайн магазин за продажба на бижута, където основния акцент е да се презентира продукта, неговото качество и изработка. За нас в Корект Голд е от първостепенно значение клиента да има ясна визия за стойността и качеството на изделието което купува, защото подобен аксесоар изисква да е красив и изящен. 

Целта за нас беше вдъхновение и мотивация за покупка на правилното бижу, и сме убедени, че ни се получи крайния резултат, поне отзивите и резултатите са такива. 

, коментира Гергана Ханджиева - управител на Корект Голд.

Във време в което живеем, когато движението ни е много ограничено, а клиентите ни са с локация по целия свят, един добре изграден онлайн магазин с лесен интерфейс за крайния потребител е решението от което всеки търговец се нуждае. Задължителното условие е да е бърз и използваем за мобилни устройства, както и да е интуитивен за ползвателите му. Верно е, че подобно решение е значителен разход, но дълновидния предприемач инвестира в бъдещето и е подготвен за подобни ситуации, а това дава сила и стабилност на един бизнес.

В близко бъдеще планираме да предложим на нашите клиенти и продажба на златни артикули и на изплащане с TBI, защото това би ги улеснило в моменти на недостиг на средства, когато трябва да направят скъп подарък на любим човек.

Очакваме Ви при нас, както във физическите ни магазини в Бургас, Стара загора, Сливен и Чирпан, така и в онлайн магазина на Корект Голд.