Евгени Василев с участие в конференцията “Строително предприемачество и недвижима собственост” във Варна

Конференция “Строително предприемачество и недвижима собственост”, организирана от катедра “Бизнес, инвестиции и недвижими имоти” към Икономическия университет във Варна.
Евгени Василев с участие в конференцията “Строително предприемачество и недвижима собственост” във Варна

Евгени Василев, управител на една от най-големите агенции за недвижими имоти у нас, ще вземе участие в дискусионен панел по време на конференцията “Строително предприемачество и недвижима собственост”, организирана от катедра “Бизнес, инвестиции и недвижими имоти” към Икономическия университет във Варна.

Руснаците продават интензивно имотите си у нас

Международната научно-практическа конференция се провежда от 1985 година насам, като това ще бъде нейното 38-о издание. Катедрата “Бизнес, инвестиции и недвижими имоти” е първата в България, обучаваща студентите в областта на икономиката на строителството и бизнеса с недвижими имоти. През тази година конференцията ще отбележи 70 години от създаването на катедрата, която е и правоприемник на катедра “Икономика и управление на строителството”.

Евгени Василев ръководи компанията Arco Real Estate от 2008-а година насам, а преди това заема различни длъжности в сферата на недвижимите имоти. Между 2016 и 2021 година е член на управителния съвет на Национално сдружение
недвижими имоти. Има магистърски степени от УНСС в специалности Маркетинг и мениджмънт, Туризъм и Бизнес с недвижими имоти. Лицензиран брокер е на Софийската стокова борса, като също така е и лицензиран оценител на недвижими имоти.

В рамките на конференцията “Строително предприемачество и недвижима собственост”, в ролята си на експерт Евгени Василев ще се включи в дискусионния панел “Сектор недвижими имоти - проблемите, бъдещето и възможностите”, който ще се проведе на 10 ноември от 10:00 часа в Зала Аула на Икономическия университет. В рамките на панела ще се обсъдят въпроси като състоянието на пазара през тази година, както и всичко онова, което можем да очакваме през следващата.

Едва 7% от имотите у нас са застраховани, но има завишен интерес.

Дискусионният панел е подходящ както за предприемачи и инвеститори, участващи активно в пазара на недвижими имоти, така и за архитекти, брокери, строители, банки, кредитни консултанти и други. Евгени Василев и останалите панелисти ще говорят по теми като устойчив бизнес, синергия и прилагане на добри практики. По време на събитието всички присъстващи ще имат възможността да направят нетуъркинг и да завържат нови бизнес контакти, като ще имат среща и с представители на различни сектори от икономиката.

Модератори на дискусията ще бъдат Доц. д-р Анна Господинова и Добромир Ганев, а освен Евгени Василев, участие в нея ще вземат Доц. д-р Маню Моравенов, Проф. д-р арх. Борислав Борисов, Атанас Костурков и Силвия Катева.
Събитието е напълно безплатно, но се изисква предварителна регистрация за присъствие, която може да се направи ТУК