България
(0)
Регистрация
login
Меню
Български

  Как се ползва ваучерът?

  Ваучерът ви дава право да ползвате отстъпка за стоки или услуги, предоставени от нашите партньори. Запознайте се внимателно с условията за ползване на ваучера - те са различни за всяка оферта. Понякога се налага предварителна резервация, записване на час и т.н. Преди ползване на услугата покажете ваучера или дайте на служителите неговия номер и секретен код. След ползване на услугата или при заплащане на стоката или услугата предайте ваучера и се възползвайте от намалението.

  Какво ще стане след като платя?

  Ако сте платили по банков път, трябва да мине известно време, за да можем да обработим плащанията и да активираме ваучерите Ви. Ако сте ползвали системите за плащане в брой, то вашето плащане се регистрира автоматично от нашата система и вашите ваучери са готови за отпечатване и ползване.

  До кога е валиден ваучерът?

  Всеки ваучер има срок, в който може да бъде използвам. Той е указан във всяка оферта или върху самия ваучер.

  Плащане в брой (Easypay)

  Плащанията в брой към Spestibg.com стават на каса на Изипей. Такива каси има над 1500 в цялата страна - в клоновете на ЦКБ, ПИБ, Office 1 Superstore, както и в повечето магазини на Билла, Пикадили, Фантастико и др.
  От страницата на офертата кликнете бутона "Купи сега". Попълнете Вашите данни и посочете, че желаете да платите в брой. Вземете Вашия  платежен номер.
  Отидете на каса на Изипей и направете плащане
  Изберете най-удобната за вас каса на Изипей (карта с всички каси). Представете платежния номер и съответната сума. Веднага щом осъществите плащането, Вашият ваучер ще бъде автоматично издаден. Ще го намерите в страницата Ваучери, след вход с Вашия e-mail адрес и парола.

  ePay.bg

  ePay.bg е българска система за електронни плащания. Поддържа всички видове дебитни и кредитни карти. Ако имате кредитна карта (или дебитна, поддържаща електронни плащания), можете да платите с нея директно, без да се налага да имате регистрация в ePay.bg. Ако имате обикновена дебитна карта, която е добавена и потвърдена в акаунта Ви в ePay.bg, можете лесно да платите чрез нея. Можете да платите и от вътрешна ePay.bg микросметка (ако имате такава).

  Плащане в банка

  Можете да заплатите ваучера си от всяка една българска банка.

  От страницата на офертата кликнете бутона "Купи сега". Попълнете Вашите данни и посочете, че желаете да платите по банков път. Ще получите специален код за основание на плащането и нашите банкови детайли.

  Направете банков превод

  Можете да заплатите съответната сума от всяка една българска банка. Когато нареждате превода, задължително посочете  специалния код  като основание на плащането, за да може системата ни да го отчете коректно.

  Щом плащането постъпи в нашата сметка, Вашият ваучер ще бъде издаден. Ще го намерите в страницата Моите Ваучери, след вход с Вашия e-mail адрес и парола. При междубанков превод е възможно забавяне до 1 работен ден.