България
(0)
Регистрация
login
Меню
Български
Можете да ни намерите от понеделник до петък на телефон 0876 50 52 10 от 09:30 до 18:00 ч., а събота и неделя ни пишете на office@spestovnik.com
Харесайте нашата Facebook страница!
Кои сме ние?

Spestovnik.com e сайт за колективно пазаруване. Ние подбираме за Вас най-добрите оферти. Сайта Spestovnik.com е най-добрия метод да достигнете до хиляди потенциални клиенти, чрез нулеви инвестиции!

Чрез Spestovnik.com Вашия бизнес достига до огромен брой потребители в интернет пространството. Чрез предоставяне на оферти с отстъпки вие придобивате огромен брой нови клиенти. Това е начинът вашият бизнес да стане известен!

Предлагаме Ви два варианта за сътрудничество:

1. Плащате договорен процент, само когато има реализирани продажби на Вашите промо оферти!

2. Плащате месечна такса, за да рекламирате своя бизнес в нашия сайт и всички наши потребители стават Ваши клиенти без да получаваме % от реализираните продажби!

При желание от ваша страна ние ще изготвим цялостен дизайн за Вашата оферта, като се съобразим с Вашите изисквания. За да рекламирате при нас, изпратете своето предложение. Ще се свържем с Вас във възможно най кратки срокове за уточняване на условията по офертата.

Изберете по-добрият сайт - Spestovnik.com! Най-добрите оферти, качество и цени. Хотели, почивки, здраве и красота, стоки, услуги и много други във вашия град с отстъпки до - 85%!